Σαλιγκάρια bourguignon

Παρουσίαση

    Είναι η διάσημη Γαλλική συνταγή escargots de bourguignon. Πρόκειται για φιλέτο σαλιγκαριού (Helix Aspersa), το οποίο αφού έχει μαγειρευτεί σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης με διάφορα μυρωδικά, τοποθετείται σε απολυμασμένο κέλυφος με βούτυρο γάλακτος, μαϊντανό, σκόρδο, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι . Αποτελεί έτοιμο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας, που καταναλώνεται ως έχει, συνοδεύοντας ένα καλό κόκκινο κρασί. Θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των gourmet γεύσεων.

Συστατικά: φιλέτα και κελύφη εξαιρετικής ποιότητας σαλιγκαριών Helix aspersa, βούτυρο γάλακτος, μαϊντανό, σκόρδο, κρεμμύδι, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

 

 

Choux με σαλιγκάρια

Παρουσίαση

    Μία πολύ ιδιαίτερη Γαλλική συνταγή για τους λάτρεις της gourmet κουζίνας. Πρόκειται για φιλέτο σαλιγκαριού (Helix Aspersa), το οποίο αφού έχει μαγειρευτεί σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης με διάφορα μυρωδικά, τοποθετείται σε choux με βούτυρο γάλακτος, μαϊντανό, σκόρδο, κρεμμύδι, άνηθο, αλάτι και πιπέρι . Αποτελεί έτοιμο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας, που καταναλώνεται ως έχει, αγγίζοντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Συστατικά: φιλέτα εξαιρετικής ποιότητας σαλιγκαριών Helix aspersa, βούτυρο γάλακτος, μαϊντανό, σκόρδο, κρεμμύδι, άνηθο, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι. Για τα choux: αλεύρι σίτου, μαργαρίνη, αυγά.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

 

 

Το περιεχόμενο των προϊόντων περιέχει φιλέτα σαλιγκαριού. Δηλαδή, έχει αφαιρεθεί το οπίσθιο τμήμα (ηπατοπάγκρεας) και μένει μόνο το πρόσθιο τμήμα, το φιλέτο.