Φιλέτο σαλιγκαριού σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης με δενδρολίβανο και σπιτικό ξύδι.

 

Παρουσίαση

Αποτελεί την πιο διαδεδομένη παραδοσιακή συνταγή της Κρήτης «χοχλιοί μπουμπουριστοί». Ανοίγοντας το βαζάκι μπορείτε να απολαύσετε κατευθείαν  το προιόν καθώς πρόκειται για έτοιμο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας. Μπορείτε να καταναλώσετε το φιλέτο του σαλιγκαριού και να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έχει σε σαλάτες σε ζυμαρικά ή σε ριζότο κτλ. Αποτελεί, επίσης εξαιρετικό μεζέ για καλό κρασί ή τσίπουρο.

Συστατικά: φιλέτα εξαιρετικής ποιότητας σαλιγκαριών Helix aspersa, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, σπιτικό ξύδι, φρέσκα φύλλα δενδρολίβανου, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

10808340 774676979258099 1788824807 N

 

Φιλέτο σαλιγκαριού μαγειρεμένο σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης με μαϊντανό, σκόρδο και λευκό κρασί sauvignon.

 

Παρουσίαση

Εμπνευσμένο προϊόν από την πιο διαδεδομένη συνταγή της Γαλλικής κουζίνας escargots de bourguignon σε συνδυασμό με την Κρητική κουλτούρα, αντιπροσωπευτικό της Μεσογειακής γαστρονομίας. Ανοίγοντας το βαζάκι μπορείτε να απολαύσετε κατευθείαν  το προϊόν καθώς πρόκειται για έτοιμο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας. Μπορείτε να καταναλώσετε το φιλέτο του σαλιγκαριού και να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έχει σε σαλάτες σε ζυμαρικά ή σε ριζότο κτλ. Αποτελεί, επίσης εξαιρετικό μεζέ για καλό κρασί ή τσίπουρο. 

Συστατικά: φιλέτα εξαιρετικής ποιότητας σαλιγκαριών Helix aspersa, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, φρέσκα φύλλα μαϊντανού, σκόρδο, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

 

 

10808305 774677102591420 1189053445 N 1

Φιλέτο σαλιγκαριού με αγριο μανιτάρι σε ελαιόλαδο με λιαστή ντομάτα & ρίγανη

 

Ένα ξεχωριστό προϊόν που συνδυάζει το καλύτερο άγριο μανιτάρι (βασιλομανίταρο Γρεβενών) με δικό μας φιλέτο σαλιγκαριού σε αγνό ελαιόλαδο με Ελληνική λιαστή ντομάτα και άγρια ρίγανη. Εμπλουτισμένο με γεύσεις και αρώματα της Μακεδονικής γης.

 

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

 

 

P1030624..

 

Γεμιστά μανιτάρια αγαρικά με φιλέτα σαλιγκαριού

 

 

Γεμιστά μανιτάρια αγαρικά με σοταρισμένα φιλέτα σαλιγκαριού και μανιτάρια μέσα σε μια πλούσια μους από βούτυρο γάλακτος και άγριο σκόρδο.Αποτελεί έτοιμο γεύμα του οποίου η προετοιμασία απαιτεί μόνο λίγα λεπτά. Ψήνεται ως έχει και η γεύση του πρόκειται να ενθουσιάσει καθώς η αίσθηση της μους βουτύρου γάλακτος που λιώνει και «αγκαλιάζει» τις γεύσεις κ τα αρώματα από τα σοταρισμένα μανιτάρια και φιλέτα σαλιγκαριού δίνει συνολικά ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο των προϊόντων περιέχει φιλέτα σαλιγκαριού. Δηλαδή, έχει αφαιρεθεί το οπίσθιο τμήμα (ηπατοπάγκρεας) και μένει μόνο το πρόσθιο τμήμα, το φιλέτο.

Agarika